Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
POSTS
26
juli 2017
Nieuwe locatie!
4
september 2016
Nieuwe locatie
2
september 2016
Yoga methodes
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78

The still waters of a lake reflect the beauty around it. When the mind is still the beauty of the Self is seen reflected in it.

- B.K.S. Iyengar -

Annelies

  • “Yoga geeft mij fysiek en geestelijk de ruimte en stevigheid en vaste grond onder mijn voeten. Dit is wat ik graag overdraag in mijn lessen. In 2002 heb ik mijn opleiding afgerond aan het instituut in Amsterdam. Vanaf dat moment ben ik gestart met de Yogastudio in Delft."
  • Text Hover
  • Text Hover

Dineke

  • “Mijn eerste Iyengar-yogales zorgde voor dorst. Dorst naar ontdekking, dorst naar onderzoek, dorst naar de ervaren stilte en concentratie. Ze geven me bij vlagen de inzichten die het leven doen spetteren. In 2008 heb ik de lerarenopleiding voltooid aan het Iyengar Yoga Institute in Amsterdam. Aansluitend ben ik twee maanden bij meester Iyengar zelf in Poona, India, geweest om me volledig onder te dompelen. Yoga laat me zien wat er is. Het helpt me stevig te staan in het leven en aan te pakken wat nodig is om te groeien. Ik houd van de precisie en de creativiteit die Iyengar-yoga kenmerkt. Geen les is hetzelfde en door de concrete aanwijzingen leer je de aandacht te richten. Je hoeft niets te kunnen om yoga te doen. Soms is het zelfs zaak dingen af te leren. Laat je verrassen.”

BENIEUWD GEWORDEN?

Ben je benieuwd geworden naar de yogalessen en wil je graag een keer meedoen? Neem dan contact op!