Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
POSTS
26
juli 2017
Nieuwe locatie!
4
september 2016
Nieuwe locatie
2
september 2016
Yoga methodes
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78

Praktische informatie ivm Corona

  • Text Hover

Lestijden

Het lesrooster is erop gebaseerd dat je gedurende het gehele jaar in de gelegenheid bent om lessen te volgen. Gun jezelf de stabiliteit van een vast moment in de week voor jouw yogales met een vertrouwde groep deelnemers. Je kunt altijd op een ander moment in de week een les inhalen of volgen.

Prijzen

Prijzen

Er worden geen inschrijfkosten in rekening gebracht. Het gebruik van yogamatten en andere yogamaterialen is bij het lesgeld inbegrepen.

Eenmalig

12
12
  • Voor een losse yoga les betaal je €12,00. Het is ook mogelijk een proefles te volgen, deze is gratis als je de lessen vervolgt.

Eén maand

43
43
  • Voor €43,- kun je een maand lang yoga lessen volgen.

Een kwartaal

122
122
  • Voor €120,- volg je een kwartaal lang yoga lessen.

Een half jaar

234
234
  • Voor €230,- volg je een half jaar yoga lessen.

Lesrooster Pranayama

De lessen met ademhalingsoefeningen worden flexibel ingeroosterd en twee weken van te voren aangekondigd. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, geef je van te voren op per e-mail, mobiel of schrijf je naam op de presentielijst in de studio.

Iyengar
Yoga

Precisie en concentratie zijn sleutelwoorden van de yogastijl die door mr. B.K.S. Iyengar is ontwikkeld. De precieze aanwijzingen maken dat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Op het eerste gezicht lijkt deze vorm van yoga fysiek gericht. Er ligt nadruk op precisie en op het in lijn brengen van houdingen (asanas) maar al gauw ben je ook oplettend en met je hele aandacht bezig. Wanneer je met uiterste aandacht en nauwkeurigheid een houding beoefent, breng je de verschillende lagen van je zijn in lijn en in harmonie. Dan ben je in het hier en nu. Soms is een houding door het gebruik van een blok, een stoel of iets dergelijks opeens meer toegankelijk.  Als je door je beoefening iets langer in een houding kunt blijven, werkt de yoga tot dieper door in het lichaam, je aandacht wordt dieper en je geest verstilt. Wat begint met lichamelijke stabiliteit wordt dan ook mentale stabiliteit.