Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
POSTS
26
juli 2017
Nieuwe locatie!
4
september 2016
Nieuwe locatie
2
september 2016
Yoga methodes
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
 • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78

Praktische informatie ivm Corona

Voor de les: - Je kunt gewoon les volgen als je niet in quarantaine bent, geen klachten kent of net terug bent uit een land met code oranje.  Dit wordt je nog eens gevraagd voorafgaand aan de les.  Laat via een Whatsapp, email of telefoontje weten dat je komt. - Geef de gewenste lesdatum door. - Bij de entree van het gebouw staat een dispenser om je handen te reinigen. - Bij voorkeur kom je in sportkleding naar de yogastudio. - Nadat je de yogaruimte bent binnengelopen pak je blokken, riemen, een stoel, bolster en/of 3 dekens. Meenemen: - Heb je een eigen mat dan is het fijn als je deze gebruikt. - Heb je geen mat dan krijg je twee sticky-mats in bruikleen mee. - Met een extra mat uit de studio markeren we de afstand tussen jouw mat en die van je yoga-buren. Dit is een afstand van circa 1,80 meter. Tijdens de les: - Staan de deuren open. - Mocht het nodig zijn dan staat de ventilator aan. - Loopt niemand door de ruimte, ook Dineke en ik blijven op de eigen plek. - De lessen beperken zich tot houdingen waarbij je niet buiten adem raakt. - En je krijgt geen hulp bij de beoefening van de houdingen. Na de les: - Gaan de hulpmiddelen weer terug naar het rek. - Geef elkaar daarbij de ruimte. - Je kunt je handen opnieuw ontsmetten.

 • Text Hover

Lestijden

Het lesrooster is erop gebaseerd dat je gedurende het gehele jaar in de gelegenheid bent om lessen te volgen. Gun jezelf de stabiliteit van een vast moment in de week voor jouw yogales met een vertrouwde groep deelnemers. Je kunt altijd op een ander moment in de week een les inhalen of volgen.

Lesrooster Yoga

 • Van 24 juli t/m 1 september twee lessen per week

 • Meld je van te voren aan voor iedere les

 • Woensdagavond: 20.00-21.30 uur

 • Zaterdagochtend: 9:30 uur - 11:00 uur.

 • Op 8 en 15 augustus start de les om 9:00 uur

 • Beperkt aantal deelnemers

Prijzen

Prijzen

Er worden geen inschrijfkosten in rekening gebracht. Het gebruik van yogamatten en andere yogamaterialen is bij het lesgeld inbegrepen.

Eenmalig

12
12
 • Voor een losse yoga les betaal je €12,00. Het is ook mogelijk een proefles te volgen, deze is gratis als je de lessen vervolgt.

Eén maand

43
43
 • Voor €43,- kun je een maand lang yoga lessen volgen.

Een kwartaal

122
122
 • Voor €120,- volg je een kwartaal lang yoga lessen.

Een half jaar

234
234
 • Voor €230,- volg je een half jaar yoga lessen.

Huisregels in verband met Corona

Empty section. Drag a shortcode here to add content.

Lesrooster Pranayama

De lessen met ademhalingsoefeningen worden flexibel ingeroosterd en twee weken van te voren aangekondigd. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, geef je van te voren op per e-mail, mobiel of schrijf je naam op de presentielijst in de studio.

Iyengar
Yoga

Precisie en concentratie zijn sleutelwoorden van de yogastijl die door mr. B.K.S. Iyengar is ontwikkeld. De precieze aanwijzingen maken dat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Op het eerste gezicht lijkt deze vorm van yoga fysiek gericht. Er ligt nadruk op precisie en op het in lijn brengen van houdingen (asanas) maar al gauw ben je ook oplettend en met je hele aandacht bezig. Wanneer je met uiterste aandacht en nauwkeurigheid een houding beoefent, breng je de verschillende lagen van je zijn in lijn en in harmonie. Dan ben je in het hier en nu. Soms is een houding door het gebruik van een blok, een stoel of iets dergelijks opeens meer toegankelijk.  Als je door je beoefening iets langer in een houding kunt blijven, werkt de yoga tot dieper door in het lichaam, je aandacht wordt dieper en je geest verstilt. Wat begint met lichamelijke stabiliteit wordt dan ook mentale stabiliteit.